Saturday, 2 March 2013

:: First Test ::


Anak kucing tercekik halkum ,
Assalammualaikum ~!

Haii korangg !
Haha , datang-datang je dah diserang dengan pantun eh .
Huh , sebulan kot tak update blog ..
Kesian , sampai beranak-pinak dah lipan kat blog nih .
( dah start dah mbongaknya tuh )

Hah , apa khabaq sume ? Saya ? Erm , shrett .. shrett ..
Baru baik dari demam , Alhamdulillah .
Whahahaa ~

Hah , semalam , balik je dari asrama ,
Tanpa bukak stoking and baju sekolah ,
Terus berlari mendapatkan lappy kesayangan ni . Aww aww


Adess , tulisan siapa yang ugly ni meh ?

Oh yee , next week , a.k.a LUSA .
I’ll sit for my first test .
Ceh , macam tau-tau je kite nak pekse !
Wohaa .. agak semangat meh bila bab pekse nih !
Yehaa ~ Here I come ! :D

And ,


They are now my bestfriends :)

Agak besar tanggungjawab nak digalas .
Fizik , Biology , Chemistry , Add Maths
And others .

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim ..
Semoga saya boleh buat dalam periksa kali ni .
Tak cemerlang , asal dapat jawab soalan pun dah cukup .
Tapi SPM 2014 wajib cemerlang , gemilang & terbilang !

Hmmmmm ,
Kepada awak , abang , kakak , adik , auntie , uncle and so on ..
Tolong doakan kejayaan saya dunia & akhirat .
Jejakkan kaki ke universiti ( Al Azhar to go ~ )
Genggam segulung ijazah , Master and PhD .
Berbakti kepada semua makhluk Allah .
Dan meniti di titian jihad .
Insya Allah , AMINNN ~
Terima kasih sangat-sangat :’)

Wasalam

1 comment:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Like Sini !

Please Comments Here