Monday, 5 December 2011

:: Clash ! Sedihnya ! ::


Assalammualaikum ..
Haii .. ^_^v

Huh ..
Sedih bila clash ?

Hmm ..
Yok baca tips kat bawah ni supaya korang stay happy ! :)

1) jangan jumpa @ contact dengan dia lagi.
2) tukar number phone, block FB, Twitter, Myspace pe sume.
3) sume hadiah yg korang dapat dari dia, buang je !
4) tak usah lalu-lalu, hai-hai, bye-bye kat rumah dia lagi dah.
5) isi masa korang dengan beribadah, bersenam, study or else. So, bila dah busy, korang takkan sempat nak ingat @ fikirkan dia lagi. Seterusnya, korang akan dapat lupakan dia.
6) jangan ingat lagi kenangan manis dengan dia, nanti korang akan makin sayang kat dia.
7) delete sume gambar-gambar korang berdua.
8) yg paling utama, MINTA MAAF dan MEMAAFKAN. Dengan tindakan ni,    korang akan rasa lebih tenang dan takkan dihantui rasa bersalah kat dia lepas berpisah.

So, amacam ?
Senang je kan ?

Dah tak yah sedih-sedih lagi dah ..
Lakukan apa yang tertulis kat atas tu,
Insya-Allah berkesan ..

Semoga korang happy je walaupun dah berpisah ..
All the best ! :D

Wasalam ..

1 comment:

✿Ziera✿ said...

x semudah tu jugak. hu3

Like Sini !

Please Comments Here